Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Liberala Kvinnors höstkonferens

17 september, 2016 @ 09:00 - 15:00

Välkomna att delta i årets super-comeback av höstkonferensen på Novotel i Göteborg! Årets tema är ”De duktiga” och vi kommer bjuda på en späckad dag med föreläsningar, paneldiskussion, lunch och fika.

Vad är det för fel på att vara duktiga Annika egentligen? Hur balanserar man höga ambitioner och ett kraftigt driv med återhämtning? Och vad har hänt med pojkarnas duktighet och pluggkultur i skolan egentligen? Är det någon skillnad på att vara duktig som man och som kvinna? Allt detta och mer ska vi vända och vrida på under dagen ur olika perspektiv.

Smakprov från programmet:

Birgitta Ohlsson, utrikespolitisk talesperson för Liberalerna och fd EU-minister, ger oss ett försvarstal för den duktiga flickan.

Emanuel Nilsson startade sitt första bolag redan efter studenten och styrelsearbetade samtidigt. Han pressade sig själv så hårt att det resulterade i utbrändhet och nu föreläser han om att prestera och samtidigt må bra.

Köp biljett genom att betala in till vårt BG och säkra din plats redan idag (se bild) och få löpande uppdateringar och mer information om dagen allt eftersom vi närmar oss.

Du med kostspecifikation mejlar samtidigt gbgliberalakvinnor@gmail.com och skriver vilken kost du vill ha och ditt namn.

Hälsningar
Liberala Kvinnor i Göteborg

Detaljer

Datum:
17 september, 2016
Tid:
09:00 - 15:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Liberala Kvinnor Göteborg

Plats

Novotel
Klippan 1
Göteborg, Sverige
+ Google Map