Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Hitta Evenemang

Evenemang Views Navigation

Evenemang Search

oktober 2017

Dialogkväll kring hedersförtryck

29 oktober, 2017 @ 18:30 - 20:30
Träffpunkten i Falköping, Järnvägsgatan 10
Falköping, Sverige
+ Google Map

Hedersförtryck förekommer bland flickor, kvinnor, män och HBT- personer. Hur kan vi och hur ska vi arbeta med dessa frågor? Välkomna på dialogmöte med riksdagsledamot Roger Haddad, som också är ledamot i justitieutskottet samt kammaråklagare Anna Mårtensson, som även sitter i Liberala Kvinnors centralstyrelse. Välkomna söndagen 29/10 kl 18.30- ca 20.30. Plats: Träffpunkten i Falköping ,Järnvägsgatan 10 i Falköping (nära stationen snett emot hotell Ranten). Vi bjuder på frukt och dryck. Anmäl er till vår ordförande på jacqueline.tjallman@liberalerna.se. Varmt välkomna!…

Mer information »

november 2017

Medlemsmöte inför Liberalernas Landsmöte

6 november, 2017 @ 18:00 - 20:00

Vi diskuterar under riksdagsledamoten & LK Stockholms läns styrelseledamot Nina Lundströms ledning motioner inför Ls Landsmöte. Vi återkommer om plats! Välkomna!  

Mer information »

Medlemsmöte ”Smyckekonst är det bara dekoration?” med Inger Wästberg

23 november, 2017 @ 18:00 - 20:00
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler, Tjärhovsgatan 6
Stockholm, Sverige
+ Google Map

Kom, möt och samtala med Inger Wästberg. Känd som curator av den omskrivna utställningen om Smyckekonst. Inger har en lång bakgrund med förändring som en röd tråd genom livet. Hon har arbetat inom förvaltning och politik i Stockholms stad, utvecklingsarbete i landstinget och lagstiftning och politik i regeringskansliet, liksom som generaldirektör, i forskning och i konsultverksamhet. Under kvällen tar hon oss med i sin roll som curator av Smyckekonst och ger en inblick i hur kvinnlig smyckekonst behandlas och har behandlats.…

Mer information »

Hederskulturen breder ut sig

30 november, 2017 @ 18:00 - 20:00
Tingshuset, Göteborgsvägen 24
Lerum, Sverige
+ Google Map

Liberala Kvinnor Norra Älvsborg och Frida Svensson bjuder in till en diskussion om den hederskultur som begränsar och tystar och som vi ser breda ut sig alltmer. Vad kan vi göra? Vad kan juridiken göra? Eller ska vi inte göra något alls? Frida G Svensson är 80-talist, jurist, feminist, livsstilsbloggare, livsnjutare och mycket mer. En kvinna som berör. Ett evenemang i samarbete med Liberalerna Lerum och Studieförbundet Vuxenskolann. Välkomna alla intresserade!

Mer information »

december 2017

Demonstration mot gruppvåldtäkten i Fittja

19 december, 2017 @ 12:00 - 13:30
Mynttorget, Mynttorget
Stockholm,
+ Google Map

Delta i en demonstration till stöd för den våldtagna kvinnan i Fittja! Den 19 december kommer domen att meddelas och vi vill visa vårt stöd för kvinnan oavsett domslut. Med den här demonstrationen stöttar vi i första hand den utsatta kvinnan men vi kräver att polisen får de resurser och medel så de kan prioritera våld och våldtäkt mot alla kvinnor. Rättssäkerheten måste vara lika för alla och gälla alla kvinnor oavsett bakgrund.  

Mer information »

januari 2018

Årsmöte Liberala Kvinnor Stockholms Län

januari 22 @ 18:00 - 20:30
Liberalerna i Stockholms kansli, Hantverkargatan 25 B
Stockholm, Sverige
+ Google Map

Snart är det nytt år och med det dags för sedvanligt årsmöte. Valberedningen är full gång och vill man nominera någon till styrelsen är 30/11 sista dag. Årsmötestalare kommer vara Christina Örnebjär, riksdagsledamot från Örebro och också aktiv i #metoo rörelsen med en mycket bra artikel i Aftonblandet i måndags (27/11)

Mer information »

maj 2018

Fri hela livet

maj 16 @ 18:00 - 20:00
Träffpunkten Ranten Falköping, Sverige + Google Map

Kom och lyssna till Eva Eriksson, ordförande för SPF Seniorerna. En viktig del i vår frihet är att ha en ekonomi som gör oss obundna. Jämställdheten, hur vi delar på ansvaret av våra barn, påverkar vårt oberoende senare i livet. Pensionsfrågan är därför viktig. Hur har dagens årsrika det? Boende? Ensamhet? Arr: Liberala Kvinnor Skaraborg, Studieförbundet Vuxenskolan Anmälan till liberala kvinnor Skaraborgs ordförande: Jacqueline Tjällman Välkomna!

Mer information »

augusti 2018

Hoten mot den svenska jämställdheten

augusti 16 @ 17:00 - 20:00
Kungsholms torg Stockholm, Sverige + Google Map

Kl 17.00 – 17.45 Gemensam kampanj på Kungsholmstorg Kl 18.00 – 20.00 Mingel, diskussion och dialog. Hantverkargatan 25 B, Länskansliet Liberalerna Flera av de rättigheter som kvinnor i Sverige under lång tid har tagit för givna utmanas idag. Sverigedemokraterna, som vill rulla tillbaka många av de reformer som har gjort Sverige till ett av världens mest jämställda länder och kraftigt vill begränsa aborträtten, ser ut att bli ett av våra allra största partier. Nationalistiska och reaktionära vindar blåser allt starkare…

Mer information »
+ Exportera evenemang