Internationella kvinnodagen

Onsdagen den 7 mars, tjuvstartade Liberala Kvinnor och LK-Stockholm firandet av den internationella kvinnodagen med mingelkväll.  Hanna Lager från feministbiblioteket och blivande förbundssekreterare på Liberala Kvinnor berättade om den okända, svenska feminismens moder, Frida Stéenhof. Det bjöds på vin, tilltugg och musiskunderhållning av Carina Mideklint och Charlie Grönvall.

Carina Mideklint och Charlie Grönvall uppträder på LK:s mingel

På självaste internationella kvinnodagen, 8 mars, deltog Liberala Kvinnors ordförande, Bonnie Bernström i panelen för 15.51 kreativa arrangemang – Lön hela dagen. Kvinnor tjänar i genomsnitt 14-15% mindre än män, på en arbetsdag från 9.00-17.00 får kvinnor enbart betalat fram till 15.51.

Bonnie Bernström 15.51 kreativa arrangemang - Lön hela dagen.