Höstupptakt med Liberala Kvinnor Norra Älvsborg

En solig höstdag i september samlades ett tjugotal Liberala Kvinnor från distriktet Norra Älvsborg för kick-off och höstupptakt hemma hos ordförande Liselotte Åkerfelt i det vackra Edsås utanför Alingsås. Kristina Grapenholm, ledamot av regionfullmäktige i Västra Götaland, berättade om regionens jämställdhetsarbete, om sitt engagemang för kvinnor med ätstörningar och om behovet av olika slags vård för dem som drabbats. Duon Backowskis bjöd på en befriande och bejublad föreställning, där de två gamla damerna Beda och Berta med mycket humor drev med varandra och andra och rådande skönhetsideal. Deltog i höstupptakten gjorde också två kvinnor från Orust, Désirée Gullbrandz och Irma Sjölinder, som är på gång med LK-avdelning i Bohuslän.

Liberala Kvinnor Norra Älvsborg