Lansering av Liberala Kvinnors hemsida

Den 22 oktober lanserades Liberala kvinnors nya hemsida. Liberala kvinnor vill rikta ett stort varmt tack till Maria Zerihoun och Sven Salmonsson på företaget Fullcircle som hjälpt oss med att ta fram sidan.

Vi vill också tacka alla andra som på olika sätt bidragit och såklart till alla er som kom på lanseringen av vår nya hemsida och förgyllde vår kväll. Ett särskilt tack också till vår talangfulla fotograf Linnea Frank för fotot på våra feministiska förebilder (fotograferade bilden nedan) och till Anders Johnson, Skriftstället, för att vi får publicera texter från boken ”De gjorde skillnad”.

Kunskap och kommunikation är två nyckelbegrepp som leder till större förståelse. Vi vill med den nya hemsidan vara mer tillgängliga för alla de som är intresserade av liberal feminism och den politik som Liberala kvinnor driver.

Foto Linnea Frank

Foto Linnea Frank

Varmt välkomna att besöka liberalakvinnor.se