Välkomna till debatt om abort och kvinnors rättigheter i Falköping

JennySonessonAbortfientliga vindar blåser i Europa och konservativa krafter som vill kontrollera kvinnans sexualitet och förbjuda abort är på frammarsch i Europa och abort är förbjudet i flera EU-länder. Sverigedemokraterna vill riva upp svensk abortlagstiftning och flytta fram gränsen för när abort ska vara tillåten.

Välkomna till en spännande och viktig debatt mellan Jenny Sonesson (FP), Liberala kvinnors toppkandidat till Europaparlamentet, och Hanna Wigh (SD), ledamot av partistyrelsen och Regionfullmäktige i Västra Götaland

Moderator: Eric Hellgren, arbetsmarknadskoordinator Högskolan i Skövde

Var: Hörsalen, Lärcenter i Falköping, Nils Erikssonsgtan 5

När: Den 15 januari kl 18.30

Arrangör: Liberala kvinnor Skaraborg