Behöver Sverige ett MR-parti som Australien?

Behövs MR-parti?

2013 startades ett nytt parti i Australien ”Australian Equality Party” med fokus på HBTQ-frågor men även mänskliga rättigheter och jämställdhet. (www.australianequality.org). Lyssna till partiledaren JasonsTuazon-McCheyne visioner för sitt parti ”We are not a left-leaning party, we are not a right-leaning party … human rights is not a left-right issue.”

Sedan följer panelsamtal med: Ulrika Westerlund, ordf. RFSL, Kristina Ljungros ordf RFSU, Robert Hannah, människorättsjurist och nominerad till årets homo och Anders Wallner, partisekreterare MP och Jenny Sonesson, utrikespolitisk talesperson Liberala Kvinnor. Behöver vi ett liknande parti i Sverige? I övriga EU?

Moderator: Lars Einar Engström, författare, föreläsare, (mobilnr 0708664382).

Seminariet arrangeras i samarbete med Summit konferens och Liberala Kvinnor.

PLATS: Summit Grev Turegatan 30
TID: Lördag 5 april kl 14:00 -ca 15.30

Max 50 deltagare. Först till kvarn gäller! Ses 5 april!