Min sista dag – tack för den här tiden

Hej,

Idag gör jag min sista dag som Ombudsman på Liberala Kvinnor. Jag vill passa på att tacka er alla. Det har varit en fröjd att få jobba med er under mina 2,5 år här på Liberala Kvinnor. Mina kollegor, medlemmarna och alla andra har gett mig stor arbetsglädje och jag har lärt mig otroligt mycket under resans gång. Jag känner att vi gjort och gör stor skillnad och att det behövs en liberalfeministisk organisation som förenar oss.

Under min tid på Liberala Kvinnor har jag fått möjligheten att träffa många av er samt deltagit i flera projekt, både nationellt och internationellt.

Det som förenar er alla är den stolthet, det driv och den glädje ni har i ert arbete. Ni ser inte hinder – ni ser lösningar. Och det är med den inspirationen vi tar oss an en ny valrörelse. Må den liberalfeministiska fanan glöda ännu starkare under de kommande valen.

Avslutningsvis så vill jag rikta ett stort TACK till mitt LK team, som är väldigt värdefulla för mig, jag har lärt mig enormt mycket av er och den kunskapen ni har givit mig kommer jag alltid bära med mig.

Snart lämnar jag dator och passerkortet och beger mig ut mot nya äventyr.

Vi syns under valrörelsen, annars är ni alltid välkomna till Nice.

Varm hälsning,

Hidajete Spahija

Its a dress not a yes