Liberala kvinnor Uppsalas Liberala salong med författaren Lena Andersson

Den 15 december ordnade Liberala kvinnor Uppsala ännu en av de mycket uppskattade Liberala salongerna tillsammans med Drottninggatans bokhandel i Uppsala. Gäst denna gång var författaren Lena Andersson som skrivit de kritikerrosade böckerna ”Egenmäktigt förfarande” och ”Utan personligt ansvar” om Ester Nilssons kärleksrelationer, denna gång med den gifte skådespelaren Olof Sten. 40 personer hade samlats för att lyssna på Lena Andersson och diskutera böckerna under ledning av Liberala kvinnor Uppsalas ordförande Erica Närlinge. Det blev en mycket spännande diskussion om relationer, beroenden, beteenden och vad som styr och kan förklara människors handlingar.
Liberal salong LK Uppsala Lena Andersson 20141215

Författaren Lena Andersson & Liberala kvinnor Uppsalas ordförande Erica Närlinge