Erika Larsson ny Förbundssekreterare för Liberala Kvinnor!

Erika Larsson

Idag är Liberala Kvinnor väldigt glada över att få presentera Erika Larsson som vår nya förbundssekreterare. Hon tillträder tjänsten efter Jessica Bagge som går mot nya utmaningar i arbetslivet. Erika är 28 år och har studerat statskunskap vid Uppsala Universitet och har en masterexamen i mänskliga rättigheter.

Erika har jobbat på Stockholmsregionens Brysselkontor. För närvarande jobbar hon på Svenskt Näringsliv som studentmedarbetare. Erika talar förutom svenska, även engelska, franska och spanska flytande. Det innebär att kansliet med ordförande Gulan Avci behärskar 6 språk.

Erika har ett brinnande engagemang för liberal feminism. Hon säger själv att; ”liberal feminism handlar om att ge kvinnor förutsättningar och villkor att själva välja hur de vill leva sina liv”. Erika fortsätter med att hon ser fram emot att få vara med och fortsätta att utveckla Liberala Kvinnor.

Erika tillträder nya tjänsten måndag den 10 augusti. Under sommaren bemannas kansliet av ordförande Gulan Avci och under juli månad är kansliet stängt.