Vill du bli Liberala Kvinnors nya förbundssekreterare?

Som förbundssekreterare arbetar du tillsammans med ordförande, styrelsen och distrikten för ett mer jämställt Sverige. Liberala Kvinnor driver liberal feminism genom opinionbildning med debattartiklar, kampanjer, aktiviteter och utbildningar. Som förbundssekreterare ansvarar du tillsammans med ordförande och styrelsen för hela organisationen, men har ett särskilt ansvar för stödet till distrikten och sociala medier. Du ansvarar för medlemsregister och fakturor samt hantering av hemsida och sociala medier. Tillsammans med ordförande arrangerar du utbildningar för våra distrikt, utvecklar kampanjer och skriver debattartiklar. 

Vi söker dig som:

  • Brinner för jämställdhet och är liberal feminist
  • Är strukturerad, lösningsfokuserad och har god förmåga att arbeta självständigt
  • Gillar kampanj och sociala medier
  • Är en god skribent
  • Är väl insatt i den allmänpolitiska debatten
  • Har gott omdöme och god analytisk förmåga

Delar av jobbet sker på kvällar och helger. Tjänsten är en visstidsanställning placerad på Liberalernas kansli i centrala Stockholm. Kollektivavtal finns med Idea/Unionen. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast den 11 augusti 2019 till cecilia.elving@liberalakvinnor.se