Cecilia Elving träffar Isabel Smedberg Palmqvist

Cecilia Elving träffar Isabel Smedberg Palmqvist

Nu är det sommarlov för de flesta och eleverna lämnar bakom sig en en termin som varit annorlunda mot alla andra. Missa inte denna intervju med Stockholms skolborgarråd Isabel Smedberg Palmqvist på temat Coronakrisen och skolan, där Isabel och Cecilia pratar om den ökade utsattheten hos barn och unga, hedersvåld, pojkars läsning, jämställdhet och mycket annat.

Posted by Liberala Kvinnor on Wednesday, 10 June 2020

Nu är det sommarlov för de flesta och eleverna lämnar bakom sig en en termin som varit annorlunda mot alla andra. Missa inte denna intervju med Stockholms skolborgarråd Isabel Smedberg Palmqvist på temat Coronakrisen och skolan, där Isabel och Cecilia pratar om den ökade utsattheten hos barn och unga, hedersvåld, pojkars läsning, jämställdhet och mycket annat.