Polen behöver omvärldens stöd NU!

GIRLS JUST WANNA HAVE FUNDAMENTAL RIGHTS 👊 Polens kvinnor behöver omvärldens stöd NU.❗️ Skriv på ALDE:s öppna brev för att värna aborträtten i Polen. https://www.aldeparty.eu/open_letter_poland❗️ RFSU har startat en insamling till stöd för polska syskonorganisationen Federa, Federacja na rzecz Kobiet i Planowania Rodziny. Federa har sen 1991 kämpat för rätten till abort, sexualundervisning och preventivmedel. De har deltagit aktivt i de senaste tidens manifestationer. De driver också jourlinjer för personer som har frågor om sin sexuella och reproduktiva hälsa och erbjuder juridisk hjälp till gravida och personer som utsatts för sexuellt våld. 👉 Vill du också bidra? Swisha ditt bidrag till RFSU:s insamling på nr 9006099 och märk med Polen. Pengarna går direkt till Federas viktiga arbete.