#StrajkKobiet, #SupportPLwomen#StopTheBan

WE SUPPORT POLISH WOMEN ✊

The Polish government has once again tried to ban abortion entirely. This is a crime against fundamental human rights and European values that must be stopped. We support all the brave Polish women who stand against a government that refuses to recognise women’ reproductive rights as basic human rights. SHARE to show your support for Polish women! Or post your own picture with the symbol of the womens’ strike, find the picture in the comments below.#StrajkKobiet, #SupportPLwomen#StopTheBan

VI STÖDJER POLSKA KVINNOR ✊Den polska regeringen har än en gång försökt helt förbjuda abort. Detta är ett brott mot grundläggande mänskliga rättigheter och europeiska värderingar som måste stoppas. Vi söttar talla modiga polska kvinnor som står emot en regering som vägrar att erkänna kvinnors reproduktionsrättigheter som grundläggande mänskliga rättigheter.DELA för att visa ditt stöd för polska kvinnor! Eller lägg upp din egen bild med symbolen för kvinnornas strejk, hitta bilden i kommentarerna nedan.