Liberala Kvinnor söker praktikant för HT2021

Om praktikplatsen

Liberala Kvinnor är Liberalernas kvinnoförbund. Vi jobbar för ett liberalfeministiskt samhälle där män och kvinnor har samma friheter, rättigheter och möjligheter att forma sina liv. Praktiken är på heltid och placerad på Liberalernas riksdagskansli i Stockholm*. Möjlighet till distansarbete finns.

Praktikanten får möjlighet att arbeta med research, kommunikation och administration inom ramen för det politiska arbetet. Exempel på arbetsuppgifter är att ta fram underlag till föreläsningar, debattartiklar och till sociala medier samt att bistå med medlemsadministration. Praktiken anpassas efter praktikantens intresse och kompetens och vi kan utlova goda möjligheter till nätverkande och till deltagande i intressanta möten och seminarier.

Vem söker vi?

Vi söker en person med påbörjad universitetsexamen inom till exempel statsvetenskap eller humaniora som vill göra praktik inom ramen för sin utbildning då praktiken är obetald. Du behöver inte vara medlem i Liberalerna, men du delar givetvis våra värderingar och vill försvara varje människas frihet att forma sitt eget liv.

Vi är en liten arbetsplats som präglas av stort eget ansvar. Vi söker dig som är noggrann, initiativrik och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du har ett brinnande intresse för samhällsutveckling med fokus på jämställdhet och är väl insatt i samhällsdebatten. Meriterande är även om du har erfarenhet av att jobba med sociala medier och av att producera digitalt material.

Kontakt

Skicka ditt CV och personliga brev till  info@liberalakvinnor.se senast den 1 maj. Vi intervjuar löpande och praktikplatsen kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är över. Vi hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan!

*Formerna för praktikten kan komma att förändras beroende på situationen med Covid-19 och kan komma att ske på distans.