Välkommen till Liberala Kvinnor i Jönköpings län

Liberala Kvinnor i Jönköpings län arbetar för att ligga i framkant när det kommer till jämställdhet, kvinnors fri- och rättigheter och maktfördelningen mellan kvinnor och män.
Vi vill att varje kvinna ska få möjligheten att forma sitt eget liv. Idag har inte kvinnor och män samma förutsättningar varken i vårt samhälle eller i privatlivet. Detta vill vi ändra på. Oavsett ålder, etnicitet, bakgrund religiös åskådning, så ska varje kvinna ha rätten att forma det liv hon vill leva. Får hon möjlighet till att skapa sin egen identitet och riktning i livet, så kommer vårt samhälle att stå starkare. 

Blir du medlem i Liberala Kvinnor i Jönköpings län, har du möjligheten att vara med och föra diskussioner om jämställdhet och liberal feminism. Du är välkommen att delta vid olika arrangemang och du kan påverka den liberala utvecklingen i samhället. Vi anordnad studiecirklar, föreläsningar och gör studiebesök. Vi formulerar debattinlägg och arbetar starkt med sociala medier för att nå ut med vår liberala feminism. 

Håll dig uppdaterad om oss och följ våra aktiviteter på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/liberalakvinnorjonkopingslan/

Har du frågor, hör av dig till ordförande Angela Rindehag Hafström,

angela.hafstrom@liberalerna.se

Välkommen du också!

Bli medlem